Slim en snel

Onze historische binnensteden slippen vol met gemotoriseerd verkeer. Er is haast geen doorkomen meer aan … VFK is slim en snel. Wij staan nooit in de file. We zijn wendbaar. We rijden tot voor de deur en komen op plaatsen waar bestelauto’s niet kunnen komen. Wij blokkeren geen rijbaan wanneer we parkeren om een pakket te bezorgen.

Veilig

Fietsen maakt uw leefomgeving veiliger en gezelliger. VFK biedt een alternatief voor het grote aantal pakketdiensten dat met bestelbussen en kleine vrachtwagens de steden verstopt en er de lucht vervuilt. Uw kinderen kunnen gewoon op straat spelen en u staat niet eindeloos te wachten achter een bestelbus, terwijl de chauffeur een adres zoekt.

Schoon

Wij zijn en werken echt klimaatneutraal. Al onze fietsers rijden op 100 procent menskracht. Wij stoten geen broeikasgassen uit en houden de lucht in de stad en de woonwijken schoon. Onze ondersteunende auto’s rijden op groen gas.

Digitaal

VFK verbruikt geen papier voor administratieve doeleinden. U meldt met behulp van onze software zelf uw opdrachten bij ons aan. Onze koeriers hebben een app op hun smartphone waarmee ze hun opdrachten toegewezen krijgen en handtekeningen kunnen verzamelen van ontvangers. Geen gedoe dus met pennen, bonnetjes en formulieren. Alles wordt digitaal vastgelegd en afgehandeld.

Attentiewaarde

Onze fietskoeriers bezorgen niet alleen pakketjes: zij leveren een persoonlijke klantervaring met een unieke attentiewaarde. Uw klanten zullen uw keuze waarderen. Geadresseerden zijn altijd aangenaam verrast wanneer er een energieke fietser met een pakket aan de voordeur staat. Altijd? Ja! Onze koeriers doen met veel plezier en inzet wat ze écht leuk vinden: fietsen. En dat merk je.

Inclusief

Victorie Fietskoeriers is een inclusieve organisatie. Wij bieden met veel plezier enkele mensen met een arbeidsbeperking een werkplek in onze ondersteunende processen. Zo doen zij nuttige werkervaring op en krijgen ze meer perspectief op de arbeidsmarkt. Niks bijzonders eigenlijk: ze horen er gewoon helemaal bij.

Diensten

Post(bus) service

Post(bus) service

Iedere ochtend tussen 07:30 uur en 09:30 uur wordt de post uit uw postbus persoonlijk door onze fietskoerier bij u bezorgd…

Bekijk Post(bus) service

Partijenpost & mailings

Partijenpost & mailings

Verstuurt u met regelmaat of incidenteel partijenpost of mailings? Wij ontzorgen u op een groene en duurzame manier…

Bekijk Partijenpost & mailings

 Pakketservice

Pakketservice

Voor webshops en bedrijven bieden wij een bezorgservice in en rondom Alkmaar. Voor de buitengebieden bezorgen wij op aanvraag.

Bekijk Pakketservice

Rechtbankservice

Rechtbankservice

Dagelijks wordt uw post uit uw griffiekastje gehaald en tijdig door onze fietskoerier bij u bezorgd. Tevens bezorgen wij uw…

Bekijk Rechtbankservice

Apotheek service

Apotheek service

Wij leveren voor apotheken een speciale continubezorgservice op maat. We hebben veel ervaring met het bezorgen van grote aantallen…

Bekijk Apotheek service

Maatwerk

Maatwerk

Voor diverse bedrijven bezorgen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks diverse pakketten en/of poststukken, tussen enkele of… 

Wilt u ook Maatwerk

Samen eens een stukje fietsen en de mogelijkheden bespreken…

favicon